8/04/2013

Loma !

Heissan !

Täällä Heinävedellä ollaan. Molemmat äijät nukkuu ja mulla on tylsää, niinpä kävi näin, että päätin päivittää blogia :-)

Jonnen loma alko, tossa viikko sitten. Ensin lähettiin tosissaan Mäntsälään Jonnen porukoitten kanssa pariks päiväks. Oli siel Jonnen siskokin :-) Ja voin sanoa, ettei oo helpompaa tapaa aloittaa lomaa ku toi :-D Ruoka tehtiin, pöytä katettiin ja Damskun kans leikittiin jatkuvasti :-) Käytiin saunassa ja uimassa ja oli kyl mahtavaa. Damianilla varmasti kivointa, ku aina oli joku joka jakso mennä ja meinata :-D Itelläni oli ongelmia häntäluun kans (särkee, sattuu, kolottaa edelleen) eli jouduin aikapaljon makoilemaan sisätiloissa. Istuminen rupes ottaa voimille :/ Kuulin taas mahtavia kummitusjuttuja, joista kuitenkin nyt vaikenen :-D Sit sinne mökin taakse kasaantu hirveeeeeesti lehmiä, joista yritin räpsii kuvia - en-niin-hyvällä-menestyksellä - mut on ne vaa nii mageit elukoita :-)
Ammu

Ammuja

Ammu

<3

Kalastelua Markku-papan kanssa.


Mäntsälästä suunnattiin sit sinne Lammille mutsin ja Velin luo telttailemaan. Lauantai oli hurja päivä siel, koska siel oli joku lapsitapahtuma johon sisälty myös lasten karaoke. Jee. Ja illalla oli viel toinen karaoke vanhemmille ihmisille. Se oli i-h-a-n-a-a! Varsinki ku tosissaan mutsin ja Velin vaunu oli ihan sen humppaladon vieressä :'-D Elisa ja Jessikakin tuli sinne sillon lauantaina ja Elisa se jakso Damskun kaa rehata. Ne kävi ensin leikkipuistossa leikkimässä ja hyppimässä jättitrampoliinilla ja sit ne läks uimaan uima-altaille :-) Damian ilmotti ennen nukkumaanmenoa, että huomenna pitää mennä Elisan kanssa uudestaan. Ei ollu jätkä hirveen tyytyväinen, ku kerroin ettei se Elisa oo tulossa 'huomenna' takasin :-D Sunnuntai oli rauhallisempi päivä. Ei ollu kyl aamu kauheen ihana, ku telttaan porotti taas aurinko. Aamupalan jälkeen Damsku ja mutsi lähti tiskaa astioita ja me hengailtiin vaan siinä vaunulla. Sit lähettiin kaupoille Turenkiin tai jonnekki (en nyt muista minne) ja käytiin sellasella ... tilalla :-D Siel oli kukko ja kanoja, pupuja, ankkoja, lampaita ja pari sikaa :-D Ja leikkipuistossa oli APINAKEINU! Oli superhauskaa, vaikkakin mun housut meni vähä likasiks. Ei ollu suunnittelijat ottanu huomioon mun painoa, eli peppu raahas maata about koko matkan :-D Käytiin siinä sit kahvilla ja oli muuten hyvää kahvia! Damianin kiukkuilu otti vähän voimille, mut sit se sai ihan itse käydä ostamassa itselleen pullaa ja äidin ihan pienellä avustuksella se tuli sit ylpeenä syömään sitä sinne pöytään :-D Siitä suunnattiin sit kauppaan ja kaupasta takas vaunulle laittamaan ruokaa ja hengailemaan. Oli tosi kivaa ! :-)

Maanantai aamulla me lähettiin Jonnen kans käymään Keravalla, ku mun piti käydä verikokeissa (koska alhainen hemoglobiini ja leukosyyttiarvot ollu koholla). Sit piipahdettiin himaan pakkailemaan lisää tavaroita mukaan (elektroniikkaa, lisää vaihtiksii ymsyms.) ja päästettiin pari tyyppii kattoo sitä kämppää, ku vissiin ne saton vuokralaisia haluaa olla :-D Keravalta matka jatkui takas lammille, juotiin vaunulla viel kahvit ja syötiin pullat ja sit matka jatku kohti Heinävettä. Damian nukahti autoon lähes välittömästi ja vetäs kepeet 2h päikkärit. Muutenkin matka meni tosi hyvin. Mikkelissä pysähdyttiin kauppaan ostamaan hurja määrä ruokaa ja parit dvd:t :-) Perillä tääl mökillä oltiin joskus 8 pintaan ja Jonne rupes samantien tekemään tortilloja itelleen ja Damskulle ja mä vedin parit leivät.

Oltiin Jacksonin kans vähä ulkoilee

Täällä tää aika menee niin lepposasti ja nopeesti. Ollaan grillattu ja saunottu ja uitu. Jonne pelas Crash Bandicoot 3:sen läpi (100%) ja Damsku on katellu piirrettyjä ja myös pelannu Crashia. Ite oon ratkonu ristikoita ja pelaillu Jonnen puhelimella. Ja tein mä korvapuustejakin :-) Mulla on kyl mukana parit Stephen Kingit, mutten vieläkään oo niitä päässy alottaa :-D Tai oon mä Talismaanin alottanu jo, mut en oo vaa jaksanu keskittyy nyt sen lukemiseen.
öö

Rakkauspakkaus

Nakki-lihapullavartaita

Eilen lähettiin sit Maavedelle moikkaamaan tosissaan siskoja ja mummii. Oli mökki tosissaan PIKKASEN muuttunut sit viimenäkemän :-D Damian oli tietty ihan innoissaan ku kaikki tädit oli paikalla ja mummi oli pullaa leiponut. Ja banaanikakkua ! <3 OMNOM! Pelailtiin Skip-boa ja Elisa ennusti mulle sen Tarot-korteilla :-D Ku oltiin syöty Elisan tekemää kanakastiketta ja pottuja ni lähettiin rannalle käymään. Siel oli Ekin helvetin rasittava rakki joka vaa haukku ja haukku. Mummi kielsi meitä viel menemästä lähelle ku se on niin arvaamaton. Ei menty, ei hätää. Mä en ois menny vaikka oisitte maksanu. Damsku leikki rannassa lähes koko sen ajan ku siel oltiin. Tytöt rupes lämmittää saunaa. Sit kävi maagiset ja ovi meni lukkoon ja tietysti avaimet oli sisällä. Hehheh. Yritettiin päästä taikatempuin sisään, muttei siitä mitään tullu. Sit Jessika lähti hakee vara-avaimii mökiltä ja me päätettiin lähtee samaan aikaan syömään banaanikakkua, ku sen koiran räksytys kävi hieman hermoille. Damsku pääs viel pulikoimaan siihen uima-altaaseen jonka ne yhet oli siihen pihalle hankkinu ja voin sanoo, et herra ei millään ois halunnu lähtee meijän kans takas tänne :-D

Ruoanlaittoa Elisa-tädin kanssa

Kivijee

Pääministerin kanssa leikkimistä?

Oli lämmintä vettä

Herrasein <3

Vesipeto!

Kuumin traktorikuski evör

Mökki 

Eilen illalla tehtiin possulle cocismarinadi joka sisälsi mm. valkosipulia, coca colaa ja hunajaa. Saas nähdä miltä vartaat maistuu tänään, ku on nyt saanu lillua siinä marinadissa koko yön :-P nams.

Pullukka
Niin, tän päivän ohjelmiin kuuluu ulkona hengailu (heti ku jäbät herää) ja vartaat sekä saunominen (+uinti).
TÄÄ ON IHANAAAAAA! Nyt voisin jatkaa olemattomuutta ja juon kahvia. Pusuja kaikille!

-MARIKAE <3
(ps. ihan hullua, tiistaina viikkoja jo 30!)

Rakkaus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti