6/27/2013

Pikainen lomamuistio?

Tere!

Tässä kotona, murukahvia kupissa ja näköjään M.Pokoraa spotifyssä. Jänskää.

Damsku ja Jonne kinastelee keskenään. Tai oikeestaan Damsku kitisee ja Jonne yrittää kestää sen (ja heittää välillä tulta kiville). Turkin loma tuli ja meni ja maha tässä kasvaa. Siitä tulikin mieleen, et on vissiin aika päivittää toi "minä, me" osio.


Turkki, Bodrum.
Lauantaina 15.06 Jonne heitti mut, Damskun ja faijan lentokentälle. Kone lähti 22.50 kohti Bodrumin lentokenttää. Perillä oltiin n. 3h 30min myöhemmin. Sen lentokentän opasteet oli perseestä, koska niitä ei muuten ollu. Kateltiin (ja mentiin massan mukana) ku suomalaisturistit etsi oikeeta laukkuhihnaa. Tuli ne laukut sit lopulta ja lähettiin busseille. Siinä selvis, että hotelli ois Jasmin Beach hotel. Sit bussissa se detur-opas rupes uhkailee et on mahdollista et pitää vaihtaa hotellia keskenkaiken, erittäin todennäköistä. Yleensä ei tämmöstä oo mut nyt kuulemma on.. ja sit se yritti kaupitella jotai All Inclusive hotellii halpaan hintaan, oisko ollu jotai vajaa 400e. Ei otettu ja aateltiin ettei nyt yks vaihto missään tunnu. Kyl se tietty korvaan särähti, et Detur ei kustanna eikä hanki kyytiä uudelle hotellille, vaan se pitää sit itse kustantaa. LAME!


Loma meni altaalla rusketusta ottaen, uiden ja herra Kingiä lueskellen. Oli mulla ristikkolehtiki messis jonka sain liian nopeesti valmiiks, kuten myös sudokuni. Damskulla oli superkivaa :-) Tuli syötyy tomaattikeittoa ja pippuripihvii ja kaikkee muutaki kivaa.
Tomaattikeitto

Pippuripihvi

Onks soija?

Aamupalat parvekkeella

Herra vesipeto

Jätkä ui, äiti ottaa aurinkoo

Siivojat pelleilly

Mun oma <3

MASSU

Ay ay captain!

amamamahahah

Jaakko! 
Tätä nää teki koko loman ! :-D


Tiistaina 18.06 käytiin Kreikassa Kosin saarella. Siel oli pirun kallista ja MÄ oon kyllä sitämieltä, että kreikkalaisten pitäs olla ihan mielinkielin ku suomalaiset tulee kylään ja pakottaa ottaa puolilmasiks kaikkee messiin, koska haloo! :-D Damianille kävi pikku äksidentti tällä reissulla. Oltiin yhes pikkuputiikissa ostamassa vettä ja röökiä ku Damsku selaili sen tiskin antimia. Siin oli sit sellanen säkäripyssystenkku ja koska rakas lapseni ei vielä osaa lukea ja on tietysti pyssyistä kiinnostunu ni sehän otti sellasen käteensä ja päätti kokeilla. Au! :C Ensin se vaan täris vähän aikaa ja kitis pikkasen, minä ja faija vaa vähä naureskeltiin, et noh noh, ei oo paha, et pikku säkäri vaan. Damsku raukka säikähti vaan, mä luulin. No sitku lähettiin siitä putiikista jatkaa matkaa ni Damsku rupes itkee ISOSTI, niin isosti et mä säikähdin helvetisti. Otin sen sit syliin ja se tunki kätensä meijän väliin ja valitti vaan, että sattuu tosi paljon. Ja voi niitä kyyneleitä (vieläki ottaa ihan sydämestä ku miettii kuinka raukkaparkana se oli). Sit ruvettiin faijan kans metsästää apteekkia, koska Damian tietty vaati laastaria (tässä vaiheessa olin vaa varma, et se säikähti + säkäri vaikuttaa pieneen lapseen enemmän ku aikuiseen niin että oikeesti sattuu). Välillä Damskun sai rauhottumaan sillä, et sille anto kylmän vesipullon käteen. Sitku päästiin tosissaan sinne apteekille ja saatiin laastarit ostettua, mentiin raflaan ja kaivoin laastarin Damskulle (hienoja Mikki Hiiri-laastareita) ni voi moro ku meinas itku tulla mullakin! Ihan törkeen kokonen vesikello oli sormeen tullu :/ Laastari + kylmä vesipullo kädessä Damian sit rauhottu ja nukahti siihen ravintolan pöydän ääreen :-D
Rakkula.

Puhjennut rakkula.


Kosilta tarttu mukaan Damskulle vene lelu ja Jonnelle Kos-linkkuveitsi.

Muut ostokset koko reissun aikana oli (siis mukaan tulleet) Pikku neidin ensimäiset kengät, Jonnelle aurinkolasit, Damianille monia pikkuleluja joissa namia mukana ja lentokone lelu, mulle parit käsikorut ja kaks kappaletta Jack Daniels-paitoja :-) Ja tietty faija osti Damskulle sandaalit ja ne on messis kans :-)
Neidin kengät <3


Ja kyllä, ikävöin kovin Jonnee sen reissun aikana, koska Jonne <3

Auringon nousu! <3
Tosissaan ku tultiin takas, ni Damskulla alko sillon lauantaina viel siel hotellilla kuume nousemaan. Kiitos siitä, että mulla oli panadolit Damskulleki mukana ja sain annettua siinä hotellilla sitä ja seuraavan kerran lentokentällä. Ku lentokone teki jo laskuaan suomeen, oisko ollu 30min laskuun ni Damsku rupes taas sit heräilemään ja valitti oloaan, eikä halunnu istua enää. Siinä vaiheessa oli vaikee laittaa jätkää makaamaankaan ku turvavyöt piti pitää kiinni. Kyl se onneks rauhottu. Voin sanoo, et tän mahan kans on tosi kiva kannella 20kilosta jätkää ympäri lentokenttiä :s Kotona mittasin sit herran kuumeen ja se oli 38,9 ;( Panadolia taas ja nukkumaan. Ku heräiltiin ja tunnustelin D:n otsaa ni tunsin et kuume oli laskussa. Myöhemmin päivällä se nous sit jo 39,0. Ja illall oli kuumetta viel 38,5. Onneks kävi niinki mukavasti, ettei mitää tulehduspesäkettä löytyny kehosta ja maanantaina ei ollu kuumetta enää ollenkaan.

Nyt vaan ärsyttää, että toi PERHANAN SILMÄ RÄHMII TAAS! AARGGGHH! >:(

Jonne on viikonlopun töissä ja mä toivon, et se vois jättää autonsa vähän lainaks ni näkisin Mariaa ja me päästäis vähän kirpputoreilee pitkästä aikaa. <3 Pussssspus!
Mun Maria <3



Nyt lopetan tämän kovin varmasti oudon tekstin kirjoittamisen ja lupaan etten jaksa edes oikaista kirjotusvirheitä nyt. :-D Soronoo!


-Rakkaudella oma MARIKAEnne. <3