3/10/2014

Ystävyys.

Heipähei!

Mä en tiedä miten ja mistä mä aloittaisin.

Nohhhhh, alotetaanpa siitä, kuinka tässä yksin kahden lapsen kanssa istun kotona päivät ja viikot ja tuijottelen kattoa, seiniä ja facebookkia. Kännykkääkin käytän kun soitan jollekin.

Ja tänään törmäsin uudestaan tähän hauskaan kuvaan:


Niinhän se on. On kuitenkin asioita jotka ärsyttää mua joissain mun kaverisuhteissa. Yksipuolisuus. Ja tällä meinaan sitä, et miks se oon aina mä joka soittaa tai ottaa yhteyttä jollain muulla tapaa? Ymmärrän toki töissäkäyviä ja lapsiperheitä ja diibadaa, mut oikeesti ei siihen puhelimeen voi olla niin saatanan vaikeeta tarttua. Voi voiko hä? Jos tunnet piston sydämessäsi lukiessasi tätä niin siihen on varmaan syynsä. Mä oon nyt päättäny, et mä lopetan sen soittelun niihin suuntiin josta ei tule puhelua ellen mä ole yrittänyt soittaa tms. 

Tää on tavallaan hirveen surullista, ku kuvittelin jo, et ku mä Damskun sain et sillon karsittiin jyvät akanoista, mut ei tää nyt ihan mee ku strömssössä. Johtuuko tää siitä, että mä asun tuusulassa? Siitä et mulla on lapsia? Siitä et oon avoliitossa? Mitä täällä tapahtuu?! 

Ja miksi mä nyt tunnen hirveetä syyllisyyttä siitä etten pidä yhteyttä ihmisiin jotka ei pidä muhun yhteyttä? TÄMÄ ON TYPERÄÄ! AARRGH!

Ei, mä en manaa mun kaikkia kaveri-/ystävyyssuhteita tässä. Mä todellakin tiedän ketkä on mun aitoja ystäviä ja keihin voin luottaa myötä- ja vastoinkäymisissä :-) Musta ois vaan tosi kiva, et tietyt ihmiset ymmärtäis, et kaverisuhde on ku parisuhde, molempien on työstettävä sen eteen tai se ei hemmetti toimi. Mä oon kyllästyny siihen, et mun pitää kyllä kuunnella ja ymmärtää muitten pahat päivät, mä kuuntelen kuinka joku haukkuu kaikki muut kaverinsa maanrakoon, mä kuuntelen selitystä siitä kuinka hemmetin hyvä ystävä mä oon, mut hitto eipä muhun tarvi pitää yhteyttä muulloin ku sillon ku kukaan muu ei oo käytettävissä. Tai sillon ku pitää avautua jostain. Mulle saa soittaa ja kertoa myös hyvistä jutuista. Mulle saa soittaa tai jutella vaikkei mitään asiaa oliskaan. Samperi.

Mä myös tiedän sen, et jotkut ystävät on aina mun ystäviä vaikkei ihan aina yhteyksissä ollakkaan. Piste.

Ei mutta nyt mä vaan jätän tän tähän. Muuten saattaa lähtee käsistä tää homma ja rupeen henkilökohtaistamaan näitä. Heippa!

-MARIKAE

ps. tässä kuvia vielä ystävistä. pus <3