11/23/2012

Kalansilmätesti!

Moi, pikainen kuvapostaus kert kokeilin tänään ajankaa tota mun (huom se on nyt mun, koska maksoin sen jo) kalansilmäobjektiivii :-) Se on kyl todella kiva. Tässä siis parihassua kuvaa. Ei mul muuta. Hyvää viikonloppua, palaillaan varmaan sunnuntaina! :-)

MÄ! :--DD

Tärähtäny jätkä


Leikkipuistoa

Jane tädin vieraina oltiin tänään

Ukko <3

Tuulan ja Markun asunnosta


Eli tässä vielä muutama booooonuskuva joita ei olekaan räpsitty kalansilmällä.

Damssu mussu

Uudet muruset


Friday!

Terveeks!

Eilinen päivitys vähän jäi. Sori mä unohdin :-D
Tän viikon asiat:
1. Opiskelu
2. Palkka
3. Muu

1. Tiistai. Olin just tullut kotiin, kun olin vienyt Damianin hoitoon ja puhuin Elisan kanssa puhelimessa. Lattialla odotti sen päivän postit. Keudalta oli tullut kirje ja kuvittelin että se on joku uusi haastattelukutsu. Kun olin tosissaan hakenut myös pintakäsittelyalalle ja puutarha-alalle :-) Avasin kirjeen ja rupesin lukemaan "Valintakirje... täh... Teidät on valittu opiskelijaksi MITÄV*TTUA!?" Menin ihan häkellyksiin, ja tajusin että pitää Elisallekin selittää mitä tapahtuu! :-D Uskomattoman siisti juttu! WOOP! Sitten soiteltiin tärkeille tahoille - Äiti, isi, mummi, Maria ja muut sukulaiset ja tuleva anoppi sai uutiset heti :-D Oon niin innoissani edelleen. Kun puhuin äitin kanssa tajusin jopa täriseväni innosta :-D Hahaa ! Tää on niin kivaa :-)


2. Joo.. Toi palkka. Siel on ollu palkanlaskijalla vähän puusilmät. Lupas maksaa mulle 664,99 ja siis ulosottoon mennyt 332,49 ! WHOOOOOOT?! Olin aivan varma siitä, että nyt ei voi mennä ihan oikein tämä juttu. Viimekuussa mult lähti melkeen 400e sinne ulosottoon, mut ajattelin että kaipa se pitää osittain paikkansa. No soitin siis ulosottovirkailijalle tänään ja kyselin vähän että voiko tää nyt hemmettisoikoon olla totta, että multa lähtee noin paljon rahaa palkasta. Selvisi että ei voi. Mult ois pitäny lähtee 75 euroa. 75!!! Hemmetti! Onneksi se nainen oli oikein mukava ja sanoi soittavansa mun työnantajalle ja selvittää ton asian. Jos se on suoritettu jo niille se maksu niin hän laittaa ne rahat tulemaan mulle, jos ei niin meijän palkanlaskija saakin hoitaa sen. Eli maanantaina pitäs saada sit viimestään omat pois. Tietenkään ei voi enää lokakuun palkkaa maksaa takaisin, koska se on maksettu jo eteenpäin. Ei voi mitään. Mut olipahan oikein mukavaa selvittää että mulle maksetaan liian vähän rahaa. JES! Omaa tyhmyyttähän sitä ulosottoa mulla on, mutta mutta.


3. Muuta! :-D Joo, sain kokeiluuni kalansilmäobjektiivin ja se on ihana. Sain mä tollasen toisenki möhkäleen ja saisin ne molemmat omikseni 200 eurolla. Aluks olin sitämieltä, ettei tule onnistumaan niitten molempien osto, koska katso juttu nro  2. Mutta nyt onkin hyvin mahdollista että ostan molemmat samantien :-) Ihanaa!
Tänään pitäs lähtee kyläilemään Jonnen vanhemmille. Ja huomenna mahdollisesti mun tädin luokse. Elikäs semi rauhallinen viikonloppu edessä. Ainakin luulen näin :-)


Pff, lisää uutisia heti kun jotain tajuan.

Pusuin,
Marikae

(peeäs: jos  haluat kysyä jotain, mikä mietityttää (koskien mua, Damskua tai muuta), kysy rohkeasti. voin tehdä seuraavaan tai sitä seuraavaan juttuuni vähän vastausosiota, ei muuta heippamoikka)

Jonnelle ostin 2vuotispäivän kunniaksi kengät. Heh.