5/12/2014

Onks sulla jotain meitä laihoja vastaan?!

Terveppä hei vaan morjesta!

Ennenkun tosissani alan kirjoittamaan, pyydän kaikilta anteeksi siitä, että tämä kirjoitus tulee suoraan aortasta, enkä pyytele anteeksi sanomisiani enempää.

Laihuus. Laihat ihmiset, mukaan lukien minä siis. Tällä hetkellä kamppailen 10kg vauvakiloja lanteillani ja oloni on kuvottava. Minäpä kerron teille nyt mikä vituttaa: Lihavat ihmiset. Ei se, että he ovat lihavia, vaan se, että mä olen nyt koppava akka kun sanoin sanan lihava. Ja se, etten pidä itseäni ihanana vaikkakin muiden ihmisten silmiin olen varmasti laiha. Se johtuukin siitä, että osaan kyllä pukeutua niin, etten välttämättä pursua vaatteistani. Pikemminkin peittelen ongelmakohtia. Haluan todellakin painottaa sitä, ettei minulla ole mitään lihavia ihmisiä vastaan. Asenne ratkaisee.

Katsokaapaas kun, minähän lihosin raskauden aikana kolmekymmentä (30) kiloa (kg) ! No, onnekas kun olen niin pääsin 20kg eroon ihan mitään tekemättä. Mutta nyt olis viel tää 10kg ylimääräistä. Saanko sanoa siitä mitään? Varsinkaan ihmiselle jolla on ongelmia oman painonsa kanssa? En. Jos sanon, että haluan eroon ylimääräisistä kiloistani niin yleisin reagointi tähän on "no ei sun tarvii laihduttaa ku sähän oot jo laiha". Kuulkaapas... eikös meillä jokaisella ole ihannevartalonsa? Mulla ainakin on. Ei ole mukavaa kun peiliin katsoessa tekisi mieli itkeäpillittää ja kun johonkin pitäisi kotoa lähteä niin se on enemmän tuskaista kuin mukavaa. Se, että oma kroppa kuvottaa ei tunnu yhtään hyvältä. Heti raskauden jälkeen kunnioitus omaa kroppaa kohtaan putosi mukavasti nollan alapuolelle. Vaikkakin mulla on maailman paras syy siihen, että näytän tältä ni eipä kuulkaas auta.

Raskauden alkutaival (uh! <3)

MORO (vk38)


Kyllä ne lihavat ihmiset saavat haukkua laihoja esim. laudoiksi, tuulen raiskaamiksi oljiksi, tikuiksi yms. ja kukaan ei koskaan sano mitään tälle hieman pyylevälle henkilölle. Autappa armias jos sanon jotain pullukaksi, läskiksi, lihavaksi tms. ni mähän olen varsinainen kusipää/koppava akka ! Eli meidän pitäisi niellä kaikki se paska mikä meille niskaan kaadetaan, meitä saa haukkua ja se on kaikkien mielestä fine? Huhhuh.

Mä meinaan kuitenkin nähdä tän viimeisen 10kg kohalla vaivaa, että se lähtee pois. Eikös se ole ihan mun oma asia vaikka aloittaisinkin dieetin!? Mä syön yliepäterveellisesti ni ehkä sillekin on jotain tehtävä.

MÄ haluan olla laiha! MULLE on aivan yks hiton paskanmaku jos joku haluaa olla lihava. Että turha ottaa itseensä siitä, et mä haluan pitää itseni kunnossa.

Jos vedit hernepurkin kokoisen niitin nenään, pidä se siellä. Sano jotain, aivan sama. Tai aloita dieetti.

Peace out
-MARIKAE