11/08/2012

Hei nyt on torstai!

Jee huomenna on perjantai!

Niin, suunnitelmiini kuului, että kirjoitan vähintään kerran viikossa. Ja koska nyt on torstai, niin sovin nyt itseni kanssa, että tästä lähtien torstai olkoon bloginkirjoitus päivä (mikäli se jää muuten tekemättä) :--) Tämän päivän aiheina toimii:
  1. Damian juttuja
  2. Hääsuunnitelmia/-ajatelmia
  3. Työ-/Opiskelusuunnitelmat
  4. Halloween bileet Marialla 03/11
1. Me askarreltiin Damskun kanssa siis "Kiltteystähti"-taulu. Se toimii mielestäni erittäin hyvin. Tai noh, toimi ainakin ensimmäisen viikon ERITTÄIN hyvin. Oli koko taulu täynnä tähtiä! :) Palkinnoksi toin Damskulle itseasiassa tänään jääkaappimagneetteja. Sellasia kirjaimia :--) Siis nämä tähdet pitää ansaita! Nyt ollaan supistettu "helppoon" nämä tähtien saannit. Eli jos Damsku pukee aamulla itse kaikki vaatteensa (koskee eritoten haalareita) ja riisu ulkovaatteet hoidosta tullessa niin hän saa tähden. Sitten kun nämä asiat sumpliintuvat kunnolla niin vaihtuu tähtien ansaitseminen siihen, että ruoka-aikana ollaan kiltisti pöydän ääressä ja syödään kaikki mitä lautasella on. Ja sen jälkeen Damianin onkin mentävä kiltisti nukkumaan. 
Joo, tää tähtijuttu on vasta testivaiheessa. Saas nähdä mitä tästä sitten tulee.
tältä siis taulu näyttää

2. HEHEE! Tää on tää Jonnen lempiaihe. Eli mun....MEIDÄN häät. :-D Mä siis kirjotin ylös häiden muistilistan netistä. Kun olin loppusuoralla kirjoittamisen kanssa, niin huomasin kuinka syke nous (varmasti lähemmäs 200...) kun tajusin, että piru vie! Oon oikeesti menossa naimisiin. Siis MINÄ! Oli kyllä mukava huomata kuinka paljon meillä on jo "valmiina". Esimerkiksi se vieraslista. Sitäkin olen pohtinut, että kuinkahan moni niistä - jotka luulee kutsun saavan - loukkaantuu? Oon tehny erittäin radikaaleja karsintoja ton listan suhteen. Syitä on monen monta, mutta suurin syy on raha. Ja niin, mulla on siis kaaso (Kia) ja 2 morsiusneitoa (Jenni ja Elisa) ja Jonnelta löytyy bestman (Teemu). Ärsyttävä Jonne kun se nyt ei osaa kertoo mulle että tuleeko niitä vielä se toinen. Nyt en nimeä paljastakkaan :-D Ja on meillä muusikkokin tiettyihin tilaisuuksiin (Joonas) mutta joo ei meillä mitää DJ:tä sentäs vielä ole. Mut joo!! Mun suurin huolenaiheeni on nyt se pirun kakku. Kumpikaan meistä ei oikeen välitä täytekakusta ni.. ääähhhsshshsh! :-D Ideoita otetaan vastaan!

3. Niin, mä en nyt kyllä jaksakkaan/välitäkkään keskustella työasioista, koska tänään oli tullut ihan kivaa postia! Siis Keudan aikuiskoulutuksesta tuli kutsu soveltuvuustesteihin sosiaali- ja terveysalalle! Olin ihan todella innoissani... kunnes katsoin päivämäärää. 15/11 fuuuuuuuuuuuuck! Damskulla sattuu olemaan samana päivänä silmälääkäriaika. Yritin tavottaa äitiä puhelimitse, mutta eihän se tietty vastannut. Plööh. Mun on siis keksittävä joku masterplan, tai jää soveltuvuustestit sit kokonaan :( Hätähän nyt ei ole minkään näköinen jos saan kutsun Puutarha-alan tai Pintakäsittelyalan soveltuvuustesteihin. Mut ARGH! Miks just 15päivä!?!? 

4. Marian bileet! Eli tarkoitushan oli pukeutua johonkin pelottavaan asuun. Epäonnistuin - isosti, mutta Maria kyllä onnistui! Mä ihan oikeesti jopa pelkäsin Mariaa. Huhhuh. Tillakin oli pelottava, muttei mulla tietysti ole kuvaa Tillasta :C Porukkaa oli vähän, muttei se ainakaan mua häirinnyt. Ymmärrän, että Mariaa kyllä potutti! Tarjoilut oli ihan mahtavat! Oli pari salaattia, patonkia, minipizzoja, sipsejä, KEBABkastikedippiä ja boolia. Kaikki oli ihan sairaan hyviä - varsinki se pastasalaatti omnomnom ja pelottava booli ;) Marialta häivyttiin sit panamaan.. ja noh... pannu oli pannu. Sit kipitettiin Kian kanssa mäkkärin luukulle ja sit himbee. Ei ollu iso humala ja darraa ei oikeastaan ollut. Kiitos vielä Maria! (peeäs muistetaan ensvuoden suunnitelmat!)
Spooky Maria!

Booli.

meikän afro

pöytäkoriste.

lamppu- ja seinäkoristeet.



- Huhhahhei. Tässä nyt oon jo tunninverran tätä varmaan väsertänyt, ja sormet sanoo kohta bye bye. Voin melkeen tässä kyllä vielä luvata, että palailen sunnuntaina jo kertomaan uusia asioita, koska viikonloppuna on ohjelmaa! :-) Meidät kutsuttiin viettämään lasten halloween juhlia mun setäni luokse (totta puhuakseni, ihan yllätyin kun me kutsu saatiin) ja Damian saa vähän kavereita :-) Sit tietty sunnuntaina on isänpäivä ja me meinattiin Damskun kanssa vähän lelliä isiä :-) 

Sunnuntaihin, pusuin:
MARIKAE