7/21/2013

Loma, asunto, relaatiot.

Heeeelou!

On taas paljon asiaa. En tiedä kuinka tärkeetä asiaa, mut asiaa! :-D

Ensinnäkin - jee - Jonnen loma alkaa kohta! Torstaina ! JES! Tätä on venattu, ja kauan. Suunnitelmia on jonkiverran :-) Ensin lähetään torstaina Jonnen porukoitten kans Mäntsälään mökkeilemään. Sieltä lauantaina suunnistetaan luultavamminki Lammille mutsin ja Velin tykö telttailemaan yheks yöks ja sunnuntaina nokat kohti Heinävettä <3 JEE JEE JEEE LAA LAA LAA! Saatan olla todella tyytyväinen :-) Pääsee saunomaan ja syömään grillimättöjä ja uimaan ja ja ja ... viihdyttäjäksi lähtee mukaan herra King. Nam.

Sieltä sit 4pv takasin, ku maanantaina 5pv on neuvola ja verikokeet -.- Kiitos vaan rauta-arvot ja leukosyytit. Sit ajateltiin, et vois varaa Ruotsin risteilyn ja lähtee vähän merille :-D Mut katsellaan sitä vähän lähempänä, koska tällä hetkellä aika kallista touhua ois :I En tiiä miten Jonnen huvipuisto ideoille käy tai meijän puuhamaa-retkelle. Ei jaksa ees miettii - go with the flow!

Loman jälkeen: Muutto! <3 Jonnel on viikko duunia ja sit pääsis muuttaa. Eli viimestään 25.8 on avaimet kotiin ! :-) Ja se keittiö on kohta MUN IHAN OMA! NAM NAM!
Kurkkaus mun tulevaan keittiöön <3 I'm in love!

Makkarista. Tollasia vaatekaappeja asunnossa <3 

Noi pirun relaatiot ! :-D Mä en kestä! Onneks teen omaa relaatiota ni kohta pääsen ratkomaan jonku ihan ilman ongelmia ! :-DD Hah!

Pikkuneiti on aika aktiivinen liikkuja. Ihan hulluu, et siit on päälle 20 viikkoa ku tuli tietoon että oon raskaana! Tällä hetkellä siis viikkoja 27+5 craaaaaaaaaaaaaaaaaazy shit ! Damskuki saattaa vähä odotella vauvaa saapuvaksi :-D Eilen se kysäs yht'äkkii et "Äiti, joko on lokakuu?!" Sit sanoin, ettei nyt oo lokakuu vaan heinäkuu ja sit tulee viel elo- ja syyskuu ni se huokas syvään ja sano mulle et "no voi mätämunat! pikkusisko syntyy vasta lokakuussa" :'-D <3 Ihana muruni <3

Mä oon suunnitellu häitä. Hups. En kerro enempää.

Nyt murukahvia ja (relaatioita) hengailuu.

Pusuin, MARIKAE <3

ps. sekalaisia kuvia vielä, sekalaisista tyypeistä :-D
1v risteilyltä :D

Pahvilaatikkosankarit :-D

"1VIEL"

vaaaimooo <3

se on sit hiuslakkaa.. :-D Anski <3

 :--D