5/22/2013

Long time no A B C

Jou!

Huhhuh, on taas pitkä aika siitä ku oon viimeks mitää kirjotellu. I'm so sorry. Raskausviikot tällähetkellä on 19+1 ja huh miten nopeesti aika menee! (nii, odotellaan niitä parii viimestä viikkoo, ni ei varmaa liiku kello)

Kivaa, että ensviikon tiistaina (28.05) selvii vaavin sukupuoli ja tietty se, että onks kaikki kondiksessa. Tottakai oon ollu vähä muusit housus, ku oli se umpilisäkkeen tulehdus tossa ja ei tiedä onko se vaikuttanu sikiöön sit mitenkään. Mut alle viikko, ni selvii phiu!

Ens lauantaina ois Bean 4v syndet ja Jonnen duunikaverin häät. Me mennään siis jo 11 pintaa Jennalle, et kerkee juhlii hetken Beaa ja sit viedään Damsku Tuula-mummille hoitoon :-) 

Ostin mekon... Kyllä luit oikein. Ja voi JU-MA-LAU-TA maksoin moisesta ihmeestä 40egee. Hyi. On toi kyllä kiva, mut sit seuraski kenkäongelma. Mul ei oo mitään sopivaa ton kanssa, ni toivon et mulla on huomen aikaa lähtee katsastaa myyrmäkeen asti Teresan kengät josko löytys jotai sopivaa. Jos ei Teresalla ole, ni sit on uhrauduttava Skopunkteniin tekemään (ainaki) yhden kenkäparin ostos.

Ja hellurei hei, huomenna pitänee leikkii viel urheilijanuorta, koska aion tsygäillä kouluun. Ja tietysti nyt avaan tosta jonku karttasivun ja katon kuinka HURJAN pitkä matka mul on :-D Aivan. 3,7km. Hehheh. Kuolen, I think :-D Tässä taas on helppo huudella, koska Jonnehan ajaa fillaril 10km/suunta :-D

Mä oon viittävaillekakstuhattamiinuskolmetuhattasekuntia vaille saamas vatsahaavaa. Ai kui? No koulujuttuja. Oon täs viimeset paripäivää hikoillu verta ja stressanu niin ihanasti, että yöunet ollu vähän hukassa. No, onneks oon voiton puolella noissa ryhmätehtävissä nyt ja voin siis huomenna etsiä ryhmänohjaajan käsiini ja käydä vähä jutskaamassa asioista. 


Mun pitää nyt hehkuttaa viel kesää. Koska KESÄ KESÄ KESÄ KESÄ KESÄ <3 ah! Ihanaa! Tätä on odotettu kauan. Siis ihan siitä asti ku kesä loppu 2012 :-D Ja nyt se on täällä. <3 Jeah.


Nyt lähen lepuuttaa hermojani parvekkeelle ja toivon että uni tulis ensyönä :-) Halipusut vaa kaikille.

-MARIKAE

(peeäs, lupaan ja vannon taas päivittäväni HIEMAN useammin ja täs vähän kuvii teille!) 
Pojat grillaa!


Muspus<3

Saippuakuplii osa 1

Saippuakuplii osa 2

Pömppä 

Parhaimmat <3