1/04/2015

Onnellisuus on kirosana.

Morjesta !

Taas on hetki vierähtänyt, mutta kaipa mä tarvin jonku ihme boostauksen siihen, että kirjoitan. Nyt vaihtui vuosi ja kaikenmaailman stressit ja ahdistukset pääs valtaamaan mun mielen. JEE!

Tunnettuun tapaani, toivon etten loukkaa ketään. Mut nyt pitää purkaa kaikki tämä tähän. Tai ainaki suurin osa. Tai ainaki osa.

Tämä vuosi tulee olemaan mulle tosi rankka. Hyvien ja huonojen asioiden puolesta, toki. Tää on luultavasti se vuosi, kun D:llä on vähän lääkärikäyntejä, tänä vuonna me mennään Jonnen kans naimisiin (<3) ja tänä vuonna mä haen kouluun, mikä johtaa siihen, että tänä vuonna mä haen A:lle hoitopaikkaa. Tää mun järkyttävä paniikki kasvaa. Mä rupeen hikoilemaan. Hyi.

Häistä sen verran, että mua stressaa edelleen se perkeleen vieraslista.

Ja mitä mä kaipaan nyt? Tukea mun ystäviltä. Tukea mun sellaisilta ystäviltä, jotka ei ole vihaisia mulle siitä, että mulla jumalauta menee hyvin. Ystävät jotka kuuntelee mua, kun mä haluan puhua niistä meidän häistä. Ystäviä joille mä voin sanoa asiat just niinku ne on. Niitä, joille mä voin myös soittaa ku mulla on paska olo, ku mua ahdistaa ja ne ei aliarvioi mun oloa. Niitä ystäviä jotka ei odota, että se on mun duuni soittaa niille.

Tiedättekö, et mua ihan aidosti vituttaa se, et nykyään ei saa sanoo jos menee hyvin?! Hei SORI ku mulla menee hyvin. Anteeks ihan hirveesti, et mul on mageet muksut! Anteeks et mun poikaystävä ei oo hirvee mulkku! ANTEEKS IHAN SIKANA!!!!111! Kyllä, eilen räjähti nuppi. Se on vaan niin, et jos kerron, että "hyvin menee" ni kaipa se on sit sitä, et mä leveilen onnellani. Hei mitä saatanaa. Kateelliset jauhaa, oke. Enhän mä nyt helvetti halua ketään loukata sillä, että mulla pyyhkii hyvin. Mut näköjään mä oon senki onnistunu tekemään. Woop-di-fucking-doo.

Onhan se nyt anuksesta, et mä tässä yritän kaikkia miellyttää parhaani mukaan ja sit tittidii mä löydän itseni paniikkikohtauksen partaalta klo 05.30 niin, että olen nukkunut tasan 0h.

Kiitän niitä, jotka osaa tän moskan keskellä olla viel sitä mieltä, et mä olen jumalauta tän mun onnellisuuteni ansainnu. Kiitos. Oikeesti. Dudes. <3

Jos mä jotain tiedän, ni mä tiedän sen, että mä olen valinnut mun kaasot täydellisesti!





Ja nyt. Mä meen pissalle. Ja juon kahvia. Oke!

Pusuin, halein, alakoukuin,
-MARIKAE