11/15/2012

Well well, look what we have here!

Hellurei ja hellät tunteet! :-)


Torstai tuli ja kohta se onkin jo mennyt :-) Huominen on tuomiopäivä, luultavamminkin kuolen. Ennen sitä avautumista kerron tästä päivästä ;-)

Eli, aamulla herättiin Damskun kanssa aika hyvissä ajoin, koska kerkesin suihkuun ! Se on aika harvinaislaatuista nykyään käydä aamuisin suihkussa, koska oon alottanu pommiin nukkumisen :-D Mä en kerenny mitään syömään, Damsku sai leivän ja pari pågenia (muuten ei olisi mitään pullaa saanut, mutta se piruvie löys mun piilon!). Äippä haki meijät pikkolota siinä 08.30 ja heitti mut sinne Tuusulan keudalle. Siis alkuun mentiin auditorioon tekemään jänskii testejä. Oli matemattiikkajuttuja ja päättelytehtäviä ja semmosii tiiätteks mitä löytyy iltapäivälehtien "aivopähkinöitä"- kohdista. Siinä meni ekat pari tuntii. Sit oli ruokailutauko ja tapasin tupakkapaikalla oikein mukavan tyypin, nimi tais olla Kata tai joku :-D (tää mun nimimuisti on huikea) meijät oli sit määrätty samaan ryhmään, ku siis klo 13.00 oli ryhmällä 2 ryhmätehtävä. Aika monta ryhmä sanaa btw. Kerkesin ennen sitä ryhmäjuttuu käymään opettajan haastattelussa, joka sanoi ettei ainakaan sen perusteella nää mitään minkä takia mua ei kannattais valita, mutta tietysti pitää katsoa miten noi testit meni. Jeah. No ryhmätehtvässä meille annettiin aihe mistä keskustella ja aihehan oli "Te olette se ryhmä jotka päättää opiskelijavalinnoista"... Se oli kyl hauska keskustelu, ja löysin muaki puheliaamman ihmisen siitä ryhmästä. Nii, se ryhmäosio kesti semmosen vartin ja jäljellä oli enää psykologin haastattelu. Se oli kans aika vikkelä :-D Siis herranjestas, kyllä varmaan ihmisillä kiire on, mutten ois uskonu että NIIN kiire. Jouduin useeseen otteeseen pyytämään sitä toistamaan sanomisensa - hehheh. Joo siinähän se sit meniki se testauspäivä. Onneks Jonnen isi oli niinkin mukavalla päällä että haki mut pois sieltä :-) Ei tarvinu lähtee patikoimaan.

Kotiin päästyäni soitinki ihanaiselle Jennille ja kun mulle ilmeni että se on ihan yksikseen työpaikallaan ni piipahdin sinne kahville. Ja nyt on kyllä taas niin siistit kulmakarvat. Ihanaa ! :-) <3 Siitä meninki sitten prismaan shoppailee Jonnen kanssa. Tuli ostettuu viikonlopun muonat ja kolme kivaa elokuvaa :-) Naapurini Totoro, Liikkuva linna ja Ponyo rantakalliolla. Nyt en lähe tarkastaa kirjotinko noitten nimet oikein. Jonnen hemmotteluyllätys mulle oli lava fantaa... Ihan kiva ele :-D

Damianin silmälääkärireissu oli menny kuulemma tosi hyvin. Tai no, niin hyvin ku voi vaa mennä :-D Eli olihan se nyt vähä riehunu, omien sanojensa mukaan "minä ikkesin". Siis se silikoninauha joka piti sitä putkea sielä paikoillaan on nyt poistettu. Joillain pinseteillä ne oli sen pois ottanu. Nyt pitäs kuulemma rähmimisen loppua. Saas nähä, saas nähä... -.- Mä nyt en jostain syystä jaksa paljoo uskoa siihen väittämään enää.

Voi paska huominen! :-( Oon nyt jo ihan itkuissa. Onneks mulle on tulossa tänne huomenna paljon kaffittelijoita (Jessika, Elisa, Jenni ja Kia ehkä, ja ehkä joo Teresa... ja ehkä Arto ja Annu) mut piruvie kaikki on jossain lauantaina. Onneks just varasin Elisan lauantai aamupäiväkäyttöön ja me lähetään järvenpäähän vähä kirpputoreilee :-)

Mut ihan kivat eväät tuli tosissaa viikonlopulle. Paits sipsit uupuu.. Ja Jonne :-( Enkä mä oo varma muistinko ostaa kaikkee siihen porkkanakakkuunkaan. Diipadii, olen edelleen aika lahoaivo :-D


Ainii joo, parit hyvät uutiset: 1. Löysin henkilön (Pinja) joka myy mulle kalansilmäobjektin 100e! <3 AWSOME! ja 2. Selvii jo 23/11 että pääsenkö sinne kouluun. A-WOOP-WOOP!


Nyt pitäs piristää joillain kuvilla. Saas nähä mitä sankareita löydän!

Pusuin,
MARIKAE

Sylikummin synttäri-illaliselta :-) 

äiti ja poika <3

kääk miten ihania <3 
(peeäs voitte olla ihan satavarmoja siitä, että viikonloppuna tulee päivitystä.)