3/10/2013

Jänniä ajatuksia. Eikä vain minulla!

Terve!

Oli ihan pakko tulla.. no juttelemaan tälle koneelle. Tai että.. Mitä?

Luin mielenkiintoisen blogin, jonka luokkakaverini oli linkittänyt facebook-seinälleen. Kirjoitus on vuodelta 2012 vissiinkin.. Mutta joo löydät sen TÄÄLTÄ <-- !

Ajatukset sen jälkeen kun olin koko avautumisen lukenut ja toki kommentit, koska ne tekee siitä loppupeleissä aina hauskempaa oli sekavat. TÄH!? Juu, ymmärrän toki, ettei tuota ko. tekstiä ole kirjoitettu harjanvarsi perseessä, mut silti.. WHAAAT :-D

En tiedä, onko se sitten kasvatuksessa vikaa, jos ei muistuteta että sadut on hitto satuja? Ja kuka ikinä niihi Disney-prinsseihin rakastuu? Ei, tuossa blogissa ei mainittu että niiihin oltas rakastuttu, vaan niitten kaltaisia odotellaan. Pyh. Aladdinilla hittovie ei ollu edes nännejä. Voin kertoo, etten oo koko elämäni aikana uskonu moiseen soopaan, saatikaan sitten niihin iki-ihaniin Bäkkäreitten lurituksiin. Kyllä, osaan ne ulkoa myös. Bäkkärit oli kova sana, ja toki odottelin oman elämän Briania. Mutta niin oon odotellu Michael Jacksoniakin (sitä nuorta versiota) ja mooooniamonia muitakin ihania ja vähemmän ihania laulajia ja näyttelijöitä mua kosimaan. Mutten kyllä Disneyä syytä :-D Enkä kyllä ketään muutakaan, paitsi ehkä omaa pääkoppaani. Toki onhan se aina helpompi syyttää jotain muuta kuin itseään. Disneyä, BSB:tä, Spaissareita, romanttisia komedioita, "niitävitunapinoita" miehiä.. yms yms.

Kyllä tässä kuulkaas voi nää mun hyvät hemmetin haltiattaret todeta, että vika on ollu mussa. Ihan vaa minussa itsessäni.

Nyt ku mul on toi uljas karjuseni ni on se noloa syödä toki omia sanojaan, siitä kuinka MÄ EN TODELLAKAAN KOSKAAN SEURUSTELE saatika mene naimisiin hyi hyi :-D


Toki tuo blogiteksti oli edelleenkin huvittava omalla surullisella ja ei niin surullisella tavallaan. Tai kommenteista löytyvät samaan asiaan samaistuvat kommentoijat. Voi voi herranjestas. Toki joo, Turtles on aina ollu mun lemppari, mutta kyllä mä tolle pojalle näytän Disney leffojakin. Ja joskus jos ton ihanan prins.. no karjun kanssa lisäännytään ja saadaan se tyttö, niin kyllä Disney meillä pyörii :-)

Nyt etten vaikuta liian rajulta ja julmalta (mitä toki osittain olenkin) niin, ei en syytä nyt sit kenenkään vanhempia, vaan ihan teidän omia pääparkojanne.

Eikä ne pirun prinsessat siellä linnassa/palatsissa/kotonaan istunu hemmetti kukaan. Kaipa se riippuu ihan siitä asenteesta, että miten ne elokuvat sitten kattelee..


Mutta joo, edelleen odotan tosielämän Hadesta mua hakemaan. Koska HADES RUUUUUUUUL:ES! <3


Tä. Sammuks fleda?

Pusuin,
MARIKAE




peeäs, edelleen vituttaa se Groove.Fm... TANA! Miks jokainen radiokanava pilataan !? !? !? !?! TÄÄH!?