1/25/2014

Dintsdintsdints!

Lauantaaaaaaaiiiiiiiiiiiii APUA!

Jännittää pirusti tyypit! Tänään lähden siis ensimmäistä kertaa melkeen vuoteen ulos. Seurassani ihania mimmejä! En malta odottaa, mutta silti jänskättää. Tuleeko itku vai onko kivaa vai mitä tapahtuu - ja miten Jonnella menee ?!

Ja kyllä, hirveenkamala kriisi löytyy! Mitä kummaa panen päälleni? Mä kävin eilen seppälässä ostamassa vaatteita jotka menis mun päälle, niin etten näyttäs siltä et oon änkeytyny 5kokoo liian pieniin vaatteisiin. Mun paidat on kuitenkin sitä mieltä, et ihan sama kuinka löysän pistän päälleni ni pö-pöm-pöm! Miks hemmetissä mä tälläsestä stressaan? Hehheh, mulla on oikeus näyttää tältä, siitä on vajaa 3kk kun mun vatsanympärys oli lähemmäs 110cm! Mut ois kiva näyttää kivalta ku lähtee ulos.

kyllä, löysimpiä paitoja joita multa löytyy. ja silti.... argh!


Kaikella rakkaudella Teresa, on ehkä parempi ettet tuu mukaan koska nyt mä oon kyllä kateellinen sun kropastas :'--D (älä ota tätä niin, et jos ootki päättäny tulla mukaan ni jättäisit väliin) :)


Kyllä oli lähellä, että oisin perunu koko illan. Oisko ollut keskiviikko, kun sanoin Jonnelle, et ku mimmille tulee nälkä seuraavan kerran, ni tarjotaan sit tuttipulloa (että tottuu siihen jonku verran)... Aijaa no ei muuten onnistunu millään, ei millään. Huus ku syötävä ja itku tuli mullakin! Tuli tositositosi kakka fiilis. Ei se mimmi multakaan suostunu tietty sitä tuttipulloa ottamaan ja nukahti sit mun syliin ku huutaminen vei voimat. Kysymys kuuluikin, et onks sillä nälkä vai oliko se vaan väsynyt? Mä veikkaan väsymystä. Mut kyllä oli kurja olo. Jonne tosin lohdutteli mua ja sano, et hyvin se menee. Oli se vetäny sen 3dl mölöö tunnin huutamisen jälkeen ku olin kampaajalla.



Torstaina meil oli sit se pään magneettitutkimus. Se meni TOSI hyvin. Nyt pitää odotella, et neurologi soittaa 5.2 ja kertoo mitä näky. Mutsi oli mun mukana siel ja siitä me lähettiin jumboon... ettekä varmasti usko, et kävin ostaa kahvia caffista... EIKÖ TULLUKKI PUUNTAKAA?! :-D Käytiin me suomalaisessa kirjakaupassakin ja sit piti vahingossa mennä seppälään, ku siel oli remonttiale :-) Sitku kotiuduttiin ni olin ihan rikki. Väsytti vietävästi. Jonne tuli varmaan 15-20min sen jälkeen kotiin ku me oltiin tääl. Mä pääsin päikkäreille jossain 16.00 aikoihin ja heräsin 18.00 aikaan siihen ku Jonne tuli tohon makkarin ovelle: "Marika kato!" avasin silmät ja katsoin. Adalmina oli Jonnen sylissä ja söi tuttipulloa, eikä ollu tullu ees huutoa! <3 Että tipahti semmonen jättiläiskivi sydämeltä. Huh, voin sittenki lähtee ilman sen kummempia tunnontuskia! :)

...mutta! silti voi että! Entä jos mulle tulee illalla ikävä mun vauvoja! Pilaanko kaikkien illan ja lähen itkien taksilla kotiin VAI osaanko ottaa rennosti ja hokea itelleni et "mä pystyn tähän, mul on kivaa, mä saan tehä näin..." No, ilta näyttää!

Nyt päätän tän päivittämisen ja meen itkee vaatekaappini eteen!! :-D

Halipuspus puput:
MARIKAE




ps. hei ostin rintapumpukin! ihan fyi! :-D