9/09/2013

Kohta 35 !

Jou !

Niin, siis raskausviikot on huomenna tasan 35 ! Juku miten hurjaa. 3 viikkoa eteenpäin ja sit saa mun puolesta jo tyttö tulla :--D Tosiasiahan on se, ettei se kyl tuu varmasti niin aikasin, mut aina saa toivoo :-D

Tänään pitäis mennä terkkariin verikokeisiin, ku keskiviikkona on neuvolalääkäri ja ne haluu tietää mitkä mun kehon omat rautavarastot on. Tosissaan, ku viimeviikon tiistaina kävin neuvolassa ni hemoglobiiniarvot oli 88 :C Perkele. Ei noista rautatabuista oo mihinkää. Mun mielestä melkeen ironista(HAHA) on se, et nyt ku mä muistan syödä noita ni ne ei mihinkää vaikuta. Joka ilta otan 2 tabuu ja tässä tulos, buu!

Jonnen loma loppu jo aikoja sit, ja nyt ollaan muutettu tänne tuusulaan :-) Ihana mesta. Alkuun oltiin Jonnen kaa ihan varmoi et asutaan tääl vaa keskenämme, ku tääl on tosi hiljasta. Mut onneks toi naapurin sunnuntaijuoppo ilmottaa olemassaolostaan välillä :-D Ei tuu niin orpo olo :-D

Pikkuneidillä on nyt vaikka ja mitä. Ostetiin vaunut ja Jonne oli ostanu turvakaukalonki autoon :-) Äitiyspakkaus tuli ja voin kertoo et olin tosi tyytyväinen sen värimaailmaan (ei ensimmäistäkään pinkkiä vaatetta), mut miinusta tuli siitä, et sitä punasta helistintä ei enää pakkauksesta löydy :( LAME! Nyt neidiltä puuttuu enää hoitopöytä, amme ja babysitteri. Hoitopöytää onneks ois tarjolla parista eri suunnasta.

Voi rakas vaimokkeeni Kia lähti tänää muailmalle (enkä oo OLLENKAA kateellinen) ja palaa Suomeen sit vasta 29pv. Eli ois ihan turvallista lähtee synnyttää sit vaik 30pv :-D

Toissayö (la-su välinen) oli kamalin ehkä ikinä. Jonne oli humppaamassa frendiensä kans ja mä sain itteni jo 23 aikoihin petiin. No, ensin pikkuneiti päätii monottaa mua niin kunnol, ettei nukkumisesta mitään tullu. Ku se päätti rauhottuu, ni tuli harjotussupistuksia (voin kertoo, et pikkasen säikähdin). Onneks ne oli vaan harjotuksia :-D Koska olis ehkä ollu huonoin hetki ikinä lähtee synnyttää (Jonne dokaamas, Jonnen äiti turussa, Jonnen faija duunissa, Elisa dokaamassa, mutsi ja Veli lammilla vaunuilemassa, Jessika ilman autoa malmilla koiravahtina, faija luultavamminki syndehumalassa) ! :-D No sen 20-30min jälkeen sain sit unta, mutta herään siihen ku herra J. tulee ryminällä kotiin ja kolistelee keittiössä. Sit se oli unohtanu et olin puhelimessa ilmottanu sille jo, et sen pitää nukkuu sohvalla ni se tuli ja valtas ton meijän sängyn. Neljään kertaan se tönäs mut meijän sängyn ja pinnasängyn väliin (olisin siis tippunu lattialle, ilman tätä mahaa) ja "kauniisti" vihjasin sille, et sen takana on ainaki metri täysin vapaata tilaa, ni se siirty ehkä 3cm taaksepäin -.- Eihän siinä, nukahdin sit sen parin-kolmen tunnin pyörimisen jälkeen ja meni varmaa 15min ku heräsin siihen, ku pohkeesta veti suonta ! Ja voin kertoo, et sattu nii stanasti, et meinasin ruveta itkemään. En meinannu saada sitä loppumaan millään, ennenku sit päätin nousta ylös sängystä ja lähtee vessaan. Kävin keittiössä juomassa tämän jälkeen ja kattelin OIKEIN tyytyväisenä, ku kello oli jo 06.30 KIVAAA! Damian tulis herättää mut ihan kohta. Sit pyörin tunnin sängyssä taas ilman unta ja klo 07.50 Damsku tuliki herättää. En oo ikinä ollu tyytyväisempi, myönnän.

Aijoo, loman aikana käytiin ruotsissakin! Maria oli messissä ja oli kyl ihan kiva risteily. Ruotsista ostin itselleni tuliaisiks yhen kivan paidan :-) Mutten voi käyttää sitä viel, koska maha.

No mut, mul oli jotain muutakin, mutku en enää muista et mitä ni jätän tän tähän. Pari jotain tyhmää kuvaa viel hohoho. MOikka!

Pusuin
MARIKAE <3

"Äiti minä en nyt hymyile sinulle"

Damsku diggaa tillistä ! :-D

Öö

Mestarileipuri

omnom miten täydellinen mustikkapiirakka

Pojat tukholmassa

Herra supersankari =)

<3

LÄDE! ! ! ! !  !

<3