2/05/2013

Täysin väsynyt nainen.

Morjestus!

Tässä istun läppäri naamani edessä ja mietin, että mitähän asiaa mulla nyt olikaan.
Ei, en ole vieläkään vastannut Jennin haasteeseen, koska se vaatii nyt mun aivoilta ihan liikaa :-D

Koulujutut pyörii päässä ku jotkut jutut mitkä pyörii tosi paljon. Tyylii karusellit. Ensviikolla alkaa työharjottelu ! Jee! Oon näköjään ollut hölmönä liikenteessä ja sopinut 30min liian pitkät päivät. Hehheh, no asia on kuitenki onneks korjattavissa ku pääsen harjottelee :-)

Tää päivä voi juku ! :-D Mä oon ihan tööt, nukuin aivan liian vähän viimeyönä ja nyt en löydä syytä siihen jatkuvaan heräilyynkään. Stressaankohan mä jotain taas ? Mut joo, mun aivot (lue herneet) ei oo taas ollu ihan täysillä mukana tän päivän kulussa. Tajusin vasta kotona, kuka olikaan meijän sijainen musiikin tunneilla. Tuntien ajan vaan mietin, et miks piru se näyttää niiiiiin tutulta. Ja ainoo mitä ajattelin, oli et "toi liittyy jotenki kukkoihin".... No jos luet Jani Uhleniuksesta täältä ymmärtänet mitä meinaan ;-)

Jee joo, se meidän muutto sinne Kirvesmiehentielle tapahtuu siis aikajanalla 25.02-01.03 :-) Eli viikko aikaa häipyy täält :-D Mut nyt ei löydy näinkään rajoitettua luovuutta musta, että keksisin muuta sanottavaa.

Loppuun saatte toki vielä kuvia mun pienuusvuosilta :-D Pus!

Marika 7v

Äiti-lapsikerhon pikkujoulut? :-D

Tonttutytöt Jessika, Teresa ja Marika

Sisarukset pienet :-) (Jessika, Elisa, Teresa, minä) 

PUSUIN JA HALEIN; 
MARIKAE <3