9/07/2015

Häät 1.8.2015 (Osa 1)

Hei vaan terve!

Viimeksi lupasin postata VÄHÄN mukavammasta aiheesta, ja tässähän tämä tulee! :)

Mun ja Jonnen häät 1.8.15

En edes lähde selittelemään tässä häiden alusviikosta mitään, siihen menisi tuhottomasti aikaa ja tuskinpa mä ihan kaikkea muistaisinkaan. Stressiä oli, muttei niin paljoa kun olin odottanut. Päivä ennen häitä oli jännittävä. Aamulla kävimme kukkakaupassa hakemassa kukat kukkakimppuun ja pöytäkoristeisiin. Niin, tein ihan itse kukkakimppuni. Illalla menimme koristelemaan juhlapaikkaa ja siitä tulin rakkaan kaasoni Kian kanssa tähän meille kotiin yöksi. Joimme hieman kuplivaa ja söimme pizzaa.

Skumppaa!


Lauantai aamu alkoi sillä, että vein ystävälleni kameran ja muutaman lapun alas. Hän (Jenni) oli menossa juhlapaikalle koristelemaan kakkuja, jotka hän meille teki. Siitä hipsin ylös tekemään aamupalaa Kialle ja itselleni. Tarjolla oli munakokkelia, pekonia, croisantteja, levitettä ja leikkeleitä, omenamehua ja vadelmia sekä mansikoita. Aamupalan jälkeen laitettiin tämä morsian nätiksi. Sitten paikalle saapuivat muut kaasot ja äitini. Kun kaikki oli valmista, otimme vielä lasilliset kuplivaa ja lähdimme kohti kirkkoa.

Aamupala
Tukka kuosissa, naaman vuoro!
Autossa, matkalla kirkkoon. (Minä ja isäpuoleni Veli edessä. Takana vasemmalta äitini Else, kaasoni Henriikka ja kaasoni Kia)

Pusipusi feat. Henriikka

Kun saavuimme paikalle olimme myöhässä n.5min ja sitten pitikin melkeen juosta. Voi sitä jännityksen määrää, kun urut alkoi soimaan ja Damian, Bea, Adalmina, kaasot ja bestmanit kävelivät paikoilleen. Kun kaikki muut olivat pelipaikoillaan, alkoi ystäväni Joonas laulamaan ja soittamaan kitaraansa. Kappaleena oli Lifehousen You And Me. Isäni saattoi minut ja vaihdon jälkeen kävelimme Jonnen kanssa alttarille. Muistan jännitykseni, kun ojensin kimppuni kaasolleni Kialle. Käteni tärisivät vimmatusti. Vihkiseremonia oli kaunis, hauska ja täysin meidännäköinen. Se kuulemma kesti n. 25min mutta tuntui 10 minuutilta.

Herra Damian

Jonne ja pappi odottelee morsianta

Hääkulkue. Damian ja Bea kärjessä. Elisa ja Adalmina toisina.

Isi <3

Vaihto! :)

Jonne rinkuloi mut <3

Katse kertoo enemmän kuin 1000 sanaa <3

Voit suudella morsianta <3

Kävelimme Jonnen kanssa yhdessä kirkon päätyyn odottamaan, että vieraat siirtyvät ulos odottamaan meitä. Kylläpä sai rentoutua hetken! :-D Sitten me lähdimme ulos kirkosta ja vieraat puhaltelivat saippuakuplia. Kävelimme autolle, joka oli Oldsmobile -57 ja se oli täydellisen värinen. Takaikkunalla oli teksti "Me ei sitten seurustella" :-D Koska eihän me nyt sellasta tehty koskaan!

Huhheijaa! :D

Saippuakuplat

Autoon meneminen ei ollutkaan mikään helpoin juttu :D

HUSBAND! <3


Siitä lähdimme ottamaan potretteja jonnekin päin Tuusulaa ja ihania niistä tuli! Ihania. Ihania. Juku.






Kuvausten jälkeen lähdimme juhlapaikalle, jossa kaikki meitä jo odottelivat. Kun saavuimme pääsimme heti kättelemään ja halailemaan vieraita.
Saavuimme juhlapaikalle

Enoni

Pauli

Isi ja Sami

Jonne halaa tätiäni ja minä Samia

Halaus pikkusiskolleni Teresalle

Damian kättelee kummisetäänsä Artoa

Halaus Marialle, Jonne kättelee Kimiä

Kaasoni Kia, Damian kättelee Heidiä

Mikko


No. Tässä ensimmäinen osa :) Seuraava osa kertonee sitten juhlista. Kiitos kaikille jotka lukivat nämä. Uskoisin, että huomenna (viimeistään) saatte toisen osan.

- MARIKAE (Kiuru)
<3

(peeäs: kuvista haluamme kiittää Stelios Kirtselisiä, oot huippu!)