11/14/2012

Ai lahopääkö?!

Terveppä terve taas!

Luulenpa taas, etten ole se laatikon terävin veitsi! Oon tässä koko viikon manannut ja masistellut töissä sitä kuinka Jonne hylkää mut viikonlopuks, ku se lähtee duuniporukan kans tallinnaan. Mutta kyllähän mä voin työskennellä perjantaina 10-17, koska on kivempi mennä myöhempää töihin. Saamarin taliaivo kun olen, tajusin tänään matkalla töistä että NIIN EDELLEENKIN - JONNE ON MENOSSA SINNE PIRUN RISTEILYLLE! Eihän se meinaa tulla perjantaina kotiin ollenkaan -.- Damsku pitää siis hakee hoidosta aina viimestään 16.30 ! KRhmmm... Onneks Jonnen vanhemmat on mahtavia ja Markku jolla on vapaapäivä perjantaina hakee Damskun siinä 16-16.30 aikaan :-)

Miten mä oonkaan osannu sählää kaikki nää aikataulut tahattomasti tällä viikolla! Esim. Se silmälääkäri ja soveltuvuustestit samana päivänä, hammaslääkäri samana päivänä ku piti pitää startti päivävuorolle, ja sit perjantaille toi... Hyvä Marikaaaaa!


No mutta joo, hyviä uutisia mahtu tähän päivään silti. Hammaslääkärinainen kerto mulle, että ois enää 2 hammasta paikattavana ja that's it then! WOOP WOOP! Tätä on venattu. Pitäs tosin varaa aika viel suuhygienistille, että sais loput hammaskivet poistettua. Hihii! :-) Sit hankinki hampaanvalkasijat ja must tulee komee Colgate-hymy :-D

Töissä tänään tuli puhuttua duunikaverin kanssa valokuvaamisesta ja voihan juku! Tuliko pienet inspikset taas kuvailla. Ja haluun uusia objektiiveja ja ja ja! :-D (tässä välikössä muistinkin, että menen pikasesti kutsumaan hänet valokuvaus harrastuksena-ryhmään)

Me suunniteltiin tässä Damskun kanssa meijän viikonlopun syömisetkin. Perjantaina tehdään nakkikastiketta ja perunamuussia ja jälkkäriks porkkanakakkua. Lauantaina Damsku saa vielä samaa, mut mä tilaan jonkun ihanan salaatin (tilaan = Jonne tuo mulle torstaina ainekset kaupasta) ja sunnuntaina tehdään kanaa riisipedillä, fetasalaattia ja jälkkäriks vadelmakastikkeella kuorrutettu jäätelö-marenki-kermavaahto unelmaa :-D On taas ton ukon kiva tulla kotiin ku oon paras vaimoke :-)


Oon varannu jo liudan kahvittelijoita kylään, mutta jos tunnistat itsesi seuraavista, saat myös tulla:
1. Läikytät tahattomasti kahvia, niin että jäljistä voi seurata missä päin asuntoa olet hiippaillut
2. Tykkäät antaa haleja
3. Olet hieman vajaa

Eli please join me! :-D

Yritin tossa Damskulta viel kysellä että mitähän kivaa me keksittäis tehä viikonloppuna, mutta sain irti vaan seuraavan lauseen: "No ollaan sisällä, ei mennä hoitoon" .... Thanks.

Tää on varmaan järkyttävän sekavanoloista tekstiä, mutta syytän siitä ihan tätä väsymystä. Aivan - Damian on heräillyt koko viikon _johonkin_. Viimeyönä saatiin se pysymään sängyssään sillä, että laitettiin piirretyt päälle. Mutta tottakai heräsin itikoittenkin pieruihin viimeyönä ku olin varma siitä et Damsku on taas hereillä.


Näillä aivoilla ja mietteillä huomiseen (varmasti avaudun soveltuvuustesteistä) pusuin,
MARIKAE

(peeäs nyt seuraa luonto- ja henkilökuvia heinävedeltä, piristykseksi... no johonkin)
Grillimättöjen aatelistoa

täytetty sieni lähikuvassa

VOI VAAVVA :D

Ekoi uintei

Ei sama vuoden aika ku ylemmässä ! 

Tööt!

oispa kesä <3

AAA KESÄÄÄ! 

olenpa sillee raikas

lumpeenlehti

koivu

<3

Autonpesua, ala master!