11/11/2012

Isukkipäivä!

Isänpäivä <3

Moiks vaan!  Tässä tiivistelmä viikonlopusta :-) 


PERJANTAI:
Huhhahhei. Kun pääsin töistä (turmiollisen huonojen tulosteni kanssa) Jonne haki mut ja Annun punaisella ferrarillaan (<3) ja heitti meijät Oliverin kirpparille. Tein loistolöytöjä mm. parit housut ja Jonnelle isänpäivälahjan. Annu oli oikein oiva seuraneiti :-) Palkitsin Annun kahvikupillisella ja tupakalla :-D Kotiin tultuani ei tapahtunut enää mitään kauheen jännää. Kun Damsku oli nukkumassa ni kateltii NCIS:ää ja mässäiltiin sipsiä :-D Eli aika perusilta, Jonnekin tunnettuun tapaansa nukahti kesken ohjelman. 
Oliverin kirpparilta löydetyt ihanat housut <3



LAUANTAI:
Aamulla noustiin Damskun kanssa joskus 0800 pintaan. Mä olin supervaimo ja laitoin kahvit tulemaan, tein meetvurstileivät kaikille ja lämmitin ekat glögit ! Ai että se on hyvää. Sitten joo 1600 aikoihin mentiin sinne mun sedälle ku siel oli ne Halloween juhlat. Damsku puettiin niihin sen työhaalareihin. Paikalla oli Kalle roboottipuvussaan, Jori luurankona ja Kiia prinsessana :-) Erityismaininta myös Tiina-tädille joka oli pukeutunu joksku tyylii Kleopatraks? :-D Ei ollu noita-akka, vaikkakin Jori oli niin luullut ;) Mutta joo tarjoilut oli mahtavia ja seura hyvää. Teresakin eksyi paikalle ja saatiin päivitystä siskoskuvaan :-) Damskulla oli kyllä hurjan hauskaa sellasen kitaran kanssa :-D Ihan oli rokkitähden otteet ja vaikka se pitikin kovaa meteliä niin rupesin jo harkitsemaan, että pitäs varmaa joululahjaksi toiselle se hankkia :-) Sieltä Jarilta me sitten kurvattiin mäkkärin autokaistan kautta kotiin ja... NCIS ! :-D hahaa. 

Rokkari :-)

SUNNUNTAI:
No ei muuten  menny niinku elokuvissa tää aamu. Mä olin jo suunnitellu tekeväni kaikkee kivaa aamupalaa, mut me oltiin niin laiskoja eilen (la) ettei jaksettu kauppaan. Jäi siis vähän pekoni-muna-paahtoleipä-tuoremehu-kahvi aamiainen :-( PLUS Jonne nous ennen mua sängystä ja joutu ihan ite keittää kahvit. Mööh. Kuiteski, ku mä heräsin ni pyysin Damskua viemään Jonnelle sen isänpäivälahjan :-) En mä tiedä tykkäskö se siitä nyt olleskaan mut kyl se hymyili :-D Pitänee kysyä nyt... No se sanoi että se oli oikein mukava :-D Eikä se kuulemma tienny et mä olin sille mitään ostanu :-D (vaikkakin kerroin sille perjantaina et mul on lahja sille). Hyvinpä taas pelaa ton miehen muisti :-D. Sitten ruvettiinki pohtimaan, että miten ja missä vaiheessa mennään myyrmäkeen ja Jonnen porukoille käymään. Mutta kiitos mun aivojeni loistavan kyvyn kehittä ideoita - me kutsuttiin isukit tänne meille. Eli kämppä tuli siivoten ja saatiin seuraa :-) Ja tää oli myös hyvä tapa saada Jonne pikkoloon ostaa mulle sipsiä :-D Olen nero - tiedän. Tapasi sitten viimeikin meijän isi ja Jonnen isi toisensa :-) Damsku oli tehny molemmille myös isänpäivä-kortit :-) Vieraitten lähdettyä me tilattiin vähän ruokaa ja nyt dataillaan. Kohta varmaan sipsii, dippii, fantaa ja TI-TI-TI-TITTIDIIIIIIIIII !!!! NCIS! 
Isänpäivälahja ja -kortti (jonka Damsku tehnyt hoidossa)


Ensi torstaihin (ellei tule mullistavaa asiaa tässä välissä) pusuin,
MARIKAE