11/12/2012

Maanantai, taas saapuu aivan liian aikaisin kai.

Huoh!

Maanantai:
Iltavuoroa venailen tässä. Ja voi jumalavita kuinka tylsää voi ihmisellä olla. Musta tulee ihan selvästi superpäivittäjä täällä mun blogissa :-D Pitääkin ihan avautua viimeyöstä! Damian siis heräsi ekan kerran jossain 12 aikaan. Oli sitä mieltä ettei uni enää maita. Pff, noh vein jätkän takas sänkyyn ja makoilin hetken siinä sen kanssa, kunnes livistin vessa-tekosyyn avuin pois. Jatkettiin Jonnen kanssa NCIS putkeamme. Ei mennyt ku vajaat 30min kun kuului kolinaa ja ovi aukesi taas. Jonne otti ohjat käsiin ja oli viemässä Damiania takasin sänkyyn, mutta sanoin et se voi tuoda Damskun mun syliin jos se vaikka nukahtais siihen. Niin kävi ja siirtymävaihe onnistui (eli jätkä takas sänkyyn). Mut sitten, ku olin taas lähössä huoneesta pois niin Damsku havahtui ja uteli kovasti että mihin olin menossa. Kun kerroin meneväni parvekkeelle isin kanssa, niin Damsku vaati, että jätän huoneen oven auki. Ajattelin, ettei se mitään haittaa. Sitten rupesikin kuulumaan kuorsaus. "JES". Kun mentiin Jonnen kanssa omaan huoneeseen sit nukkumaan ja suljettiin toki kaikki valot ni kuulu Damskun huoneesta sellanen unen- ja itkunsekainen "ÄITI MINÄ EN NÄE MITÄÄN" karjaisu :s Noh, eikai siinä mitään piti käydä laittamassa olkkariin yks pieni valo palamaan. Ajateltiin ku ei enää mitään kuulunu ettei enää tuu herätyksiä. Voi kuinka väärässä oltiin. Klo 03.33 Damsku kiipes meijän viereen ja päätti jäädä siihen. Annoin luvan, olin väsyny, itkunen ja vihanen samaan aikaan. Sit joskus 05.20 Damian päätti herätä taas ja ilmoitti että on aamu. Eipä muuten ollut ja sit se nukahti uudestaan ku hyssyttelin sen uneen. Herätyskello päätti sit toimia ihan oikein ja ensimmäinen kello pirahti soimaan 06.10, seuraava 06.30 jne jne. Mä en vaan millään saanut silmiäni auki :s Sit ku Arto soitti 07.45, oli pakko nousta ylös ja pikasesti keittää kahvit ja pukee päälle ja phiiu! Ei siinä mitään, Damsku oli yllättävän hyväntuulinen koko aamun ja myöskin erittäin yhteistyökykyinen. Laittoi itse kaikki vaatteet päälleen ja paineltiin autolle.

Herranjestas, että mua väsyttää! Plööh! En voi mennä edes nukkumaan enää. Mä oon tässä taas stressannu että mitähän mä keksin piristystä iltavuorolle ja dippadii.

Päivää tietty piristi se, että Jonne ja sen duunikaveri J-P tuli käymään kahvilla. Ihmettelin kyllä hetken että "mitäsvttua" ku ovi aukes. Mutta joo. Nyt mä selaan youtuben ihmeellistä maailmaa, syön pågeneita ja juon kahvia. Kohta pitää mennä taas töööihin :-)

Sydän, pusu ja rutistus,
MARIKAE


(peeäs, vaikkakin on maanantai ja se on monista ärsyttävää niin muistakaa että kohta on jo perjantai)
(peeäs kaksi, iski paniikki kohta on perjantai ja Jonne lähtee viikonlopuks duuniporukan kans viroon!!! MÄ KUOLEN)
(peeäs kolme, piristystä syksyyn ja maanantaihin: pari kuvaa meijän kesälomareissuilta! <3)

Parvekenäkymä @Marmaris

Damssu @Marmaris

Isi ja poika venereissulla ;) @Marmaris

Venereissumaisemaa @Marmaris

Pulikointia @Marmaris

Perge olut. @Marmaris

Päiväunieni kohde <3 @Marmaris

Hullunhyvät mätöt @Marmaris

EFEEEEES <3 @Marmaris

Kukkapuskat @Marmaris

Icecreamface @Marmaris

Pariskuntakuva vessassa @Marmaris

Bussin ikkunasta. Poispäin Marmariksesta.

No jaahas, ne mökkikuvat onkin toisella koneella. Katsellaan niitä siis joskus toiste. Soronoo! :-)